Nalazite se ovdje: O nama Donacije
Donacije

Donacije i sponzorstva

Kako bi uspješno funkcionirali kao Društvo, financiramo se iz članarina naših članova, sredstava sponzora, te iz Vaših donacija.

Sponzore ćemo javno naglasiti putem naših službenih web stranica, te na letcima i plakatima pri objavi našeg programa i projekata, te im omogućiti i razne druge vidove suradnji.

Donatorima sredstava upućujemo jedno veliko hvala i pozivamo ih na naša događanja.

Doniranje

Ako želite povremeno potpomognuti rad Društva, onda je donacija pravo rješenje. Doniranje željenog iznosa na račun Društva:

Naziv primatelja: Hrvatsko-iransko društvo-IRANDUSTAN;
Žiro račun: HR1023400091110768292 PBZ;
Model i poziv na broj: HR00 01
Opis transakcije: Donacija

Česte donatore Udruge posebno ćemo istaknuti na našim stranicama, kao zahvalu za donaciju.

Kamo ide vaš novac?

Sav novac troši se za ispunjavanje ciljeva i djelatnosti društva, a to konkretno znači: plaćanje knjigovodstva i održavanja računa društva, hosting i održavanje web stranice, organiziranje i provođenje književnih, publicističkih, znanstveno-istraživačkih, likovnih, glazbenih, filmskih i sličnih kulturnih programa i manifestacija, izdavanje glasila, biltena, knjiga i drugih publikacija, itsl.

Sponzori

Sponzori

Hrvatsko-iransko društvo

IRANDUSTAN

Reg broj: 21011903 OiB: 98988983526 info(at)hid-irandustan.hr Predsjednik: Ebtehaj Navaey predsjednik(at)hid-irandustan.hr Dopredsjednik: Tea Krizmanić dopredsjednik(at)hid-irandustan.hr Tajnik: Franko Ćorić tajnik(at)hid-irandustan.hr

HIR-Irandustan © 2016 - . Sva prava pridržana.